Amazon Omáčka z plodů palmy Acai 167ml - 10888 - exotická, mírně pálivá a lehce nasládlá omáčka

Omáčka Amazon z plodů palmy Acai - pálivá a lehce nasládlá omáčka z plodů palmy Acai. Palma Acai je štíhlá palma dorůstající do výšky 15-25 m, na kterém rostou nejdříve zelené, ve zralém stavu tmavě purpurové plody. Vyskytuje se hlavně v záplavových... více informací

Výrobce COLOMBINA
EAN707741100470
KategorieOstatní grilovací příslušenství
Dostupnost Dočasně nedostupné [?]
Záruka: 24 měsíců
Cena dopravy: [?]
Naše cena:včetně PHE a DPH 69 CZK 69 Kč 57 Kč bez DPH



Toto zboží bylo vyřazeno z prodeje




Podobné produkty

Nahrávám data ...

Amazon Omáčka z plodů palmy Acai 167ml - 10888 - exotická, mírně pálivá a lehce nasládlá omáčka

Omáčka Amazon z plodů palmy Acai - pálivá a lehce nasládlá omáčka z plodů palmy Acai. Palma Acai je štíhlá palma dorůstající do výšky 15-25 m, na kterém rostou nejdříve zelené, ve zralém stavu tmavě purpurové plody. Vyskytuje se hlavně v záplavových oblastech při řekách v brazilské oblasti Pará v Amazonii. Objem balení 165 ml.

K čemu se hodí

Doporučujeme k zelenině a všem druhům masa.

Složení

  • třtinový ocet
  • dužina z plodů palmy Acai (12%)
  • cukr
  • papričky Chipotle
  • sůl
  • červené papričky Amazon
  • dužina z marakuji
  • Xanthanová guma
  • kyselina askorbová.
Açai svou chutí a vůní připomíná čokoládu s lesními plody. Bobule se sbírají na konzumaci a na další zpracování. Açai se připravuje na různé způsoby. Používá se při výrobě açaí na tigela ("acai v misce"), koktejlů, džusů, zmrzliny a jiných pokrmů.

V brazilském severním federálním státě Pará se dužina palmy (Euterpe oleracea) tradičně podává v dýni zvané "cuias" s tapiokem a lze ji konzumovat buď slanou nebo sladkou Je známo, že se používá mix cukru, rapadury (sušené třtinové šťávy) a medu. Plody palmy se staly populárními v jižní Brazílii, kde se konzumují jako chlazená "Acai na Tige" ("Acai v misce"), většinou ve směsi s granolou. Plody palmy se hojně konzumují i ​​jako příchuť zmrzliny nebo šťávy. Šťáva se používá i jako příměs do likéru. Od roku 1990 se šťáva a výtažky z palmy používají na celém světě v různých směsích sirupů, dřeni, sycených vodách a ostatních nápojů.

Bobule palmy jsou dodávány na trh jako potravinový doplněk. Obchodní společnosti nabízejí zpracované bobule palmy ve formě tablet, džusů, dření, instantních nápojů v prášku, či celé ovoce. Tvrdí, že palma poskytuje zvýšenou hladinu energie, zlepšení sexuální výkonnosti, zlepšení trávení, detoxikaci organizmu, vysoký obsah vlákniny, zlepšení vzhledu pokožky, zlepšení zdraví srdce, zlepšení spánku a snížení hladiny cholesterolu. Nezisková organizace Quackwatch (viz wikipedie) poznamenala, že "šťáva z palmy má jen střední hladinu antioxidantů - méně než hrozny révy Concord, borůvky nebo šťáva z černých třešní, ale více než šťáva brusinek, pomerančů, či jablek." Žádné věrohodné důkazy nenaznačují, že antioxidanty podporují snížení váhy. Podle Centra pro vědu ve veřejném zájmu (CSPI) z Washingtonu, tisíce spotřebitelů mělo problémy se závislostí na "zkoušení bezplatných vzorků" produktů palmy. Rozšířené jsou také zřejmě nepravdivá tvrzení o léčbě cukrovky a jiných chronických nemocí, jakož i zvětšení penisu a zvýšení sexuální aktivity mužů a sexuální přitažlivosti žen. Do března 2009 nebyly k dispozici žádné vědecky kontrolované studie podporující taková tvrzení. Podle dopisovatelky ABC News Susan Donaldsonové tyto výrobky nebyly hodnoceny americkým Úřadem pro potraviny a léčiva. Tvrdí, že jejich účinnost je v této oblasti sporná (zdroj: Wikipedie)

Dotaz na produkt:

Amazon Omáčka z plodů palmy Acai 167ml - 10888 - exotická, mírně pálivá a lehce nasládlá omáčka

Váš email: *
Vaše jméno:
Váš telefon:  [?]
Váš dotaz: *
 

  ODESLAT DOTAZ


Produkty které jste již shlédli


Kdo jsme?


Firma HAGAS byla založena v roce 1991 jako fyzická osoba. V březnu 2000 došlo k transformaci firmy do společnosti s ručením omezeným pod obchodním jménem HAGAS servis s.r.o.

více informací

Kde nás najdete?


HAGAS servis s.r.o.
Beneše z Loun 132
CZ-440 01 Louny

IČ : 25413104
DIČ : CZ25413104

T : +420 415 652 069
F : +420 415 652 722
E : obchod@hagas.cz

více informací

Kontaktní informace:

HAGAS servis s.r.o.
Beneše z Loun 132
440 01  Louny

Tel. : +420 415 652 069
Fax : +420 415 652 722
obchod@hagas.cz
www.hagas.cz

Platební brána Comgate