GRILOVACÍ SEZÓNA 2011

Pátek 29. duben 2011,  Autor: ,


Teplé a slunečné víkendy konečně odstartovaly letošní grilovací sezónu. Na základě letitých zkušeností s prodejem grilovací techniky se snažíme o výběr toho nejlepšího, a to za zvýhodněné ceny. Nekvalitní produkty na stránkách našeho e-shopu nenaleznete.

Prim hraje světový lídr ve výrobě grilů - americký WEBER. Vynálezce kotlového grilu je držitelem mnoha patentů, které ostatní pouze napodobují. Weber nabízí kompletní paletu grilů - plynových, elektrických a gruilů na dřevěné uhlí. Je nám ctí prodávat tuto kultovní značku. Nabízíme rovněž pestrou paletu grilovacího příslušenství Weber přičemž základní sortiment držíme skladem. Světová jednička v grilování, to je WEBER.

Nabídku sortimentu zcela nenásilně doplňuje australský fenomén GRAND HALL. Ten se zaměřuje na plynové a elektrické grily. Designem, kvalitou a příznivou cenou svých grilů zaujme jistě ty, kteří si chtějí pro své grilování pořídit "něco jiného."

CAMPINGAZ prodáváme téměř 20 let. Praktičnost, funkčnost, spolehlivost a dobrá cena - to jsou produkty Campingaz. Léty prověřené, neustále inovované. kdo nechce příliš přemýšlet a hledá spolehlivého parťáka na zahradní párty, obrátí pozornost na produkty Campingaz.

Své zákazníky si najde CADAC, NAPOLEON a LUCIFER, které do naší republiky dováží společnost Roesler. Grily těchto značek již našly nespočet svých majitelů a minimum reklamací je důkazem, že se nejedná o žádné "béčkové" zboží. Líbivý design, kvalitní materiál a velmi příznivá cena - není co řešit.

V nabídce našeho obchodu www.e-teplo.cz naleznete grily těchto výrobců :

  • WEBER
  • GRAND HALL
  • CAMPINGAZ
  • CADAC
  • LUCIFER

Podle typu zdroje tepla se jedná o :

  • grily elektrické
  • grily plynové
  • grily nadřevěné uhlí.

Nabídku grilů si můžete na stránkách našeho e-shopu www.e-teplo.cz prohlédnout ZDE

Grily z naší nabídky Vám doručíme ZDARMA.

Nenajdete-li v naší nabídce produkt, o který máte zájem, neváhejte nás kontaktovat.

Jelikož počasí prozatím ovlinit nedokážeme, nezřídka se nám příjemný letní večer pokusí znepříjemnit chlad či dokonce vítr s deštěm. Máme ale řešení. Ruku v ruce s grilováním je celoročně aktuální nabídka tepelných zářičů které nám zajistí tepelnou pohodu kdekoliv a kdykoliv. Nabízíme velkou paletu plynových a elektrických infračervených zářičů. dalším praktickým pomocníkem jsou přístřešky a párty stany. které nám poskytl COLEMAN.

Veškeré poptávky či dotazy směřujte na náš e-mail obchod@hagas.cz



Produkty které jste již shlédli


Kdo jsme?


Firma HAGAS byla založena v roce 1991 jako fyzická osoba. V březnu 2000 došlo k transformaci firmy do společnosti s ručením omezeným pod obchodním jménem HAGAS servis s.r.o.

více informací

Kde nás najdete?


HAGAS servis s.r.o.
Beneše z Loun 132
CZ-440 01 Louny

IČ : 25413104
DIČ : CZ25413104

T : +420 415 652 069
F : +420 415 652 722
E : obchod@hagas.cz

více informací


Kontaktní informace:

HAGAS servis s.r.o.
Beneše z Loun 132
440 01  Louny

Tel. : +420 415 652 069
Fax : +420 415 652 722
obchod@hagas.cz
www.hagas.cz

Platební brána Comgate