Naše tipy na Vánoční dárky 2020

Úterý 01. prosinec 2020,  Autor: ,

Naše tipy na Vánoční dárky 2020

Rok se s rokem sešel a opět nastává čas pořizování Vánočních dárků.Někdo tak činí po celý rok a má nyní klid. Někdo je shání na posledení chvíli a pro ty je tento článek určen. Mohli by zde najít nějaký vhodný dar pro své nejbližší. Zde tipy www.e-teplo.cz

Litinové nádobí přináší atmosféru tradiční přípravy pokrmů. Upotřebení nalezne jak doma v klasické kuchyni nebo ma krbových kamnech, tak při vaření v přírodě na ohni nebo na grilu. Vybírejte z pestré nabídky kvalitního litinového nádobí. Zaujmout by vás mohla např. litinová čajová konev, pekáč na koláč, pekáč na chléb nebo pizzu či nabídka litinových pánví.

Kvalitní grilovací rukavice potěší každého majitele grilu, který propadl kouzlu přípravy pokrmů na grilu. Naším tipenm jsou velmi kvalitní kevlarové grilovací rukavice Feuermeister BBQ Premium v atraktivním balení. Vedle grilů rukavice najdou uplatnění při obsluze krbových kamen, v dílně, na zahradě. Dámy by mohly oslovit a potěšit kuchyňské rukavice chňapky Feuermeisterin a s nimi barevně ladící kuchyňské zástěry.

Hledáte-li menší plynový gril za příznovou cenu, mohla by volba padnout na plynový gril GrandHall Xenon 3 s bočním hořákem. Gril Xenon 3 se vyznačuje vysokou kvalitou použitých materiálů a zpracování, tak, jak ostatně od prémiové značky očekáváte, avšak za cenu, které Vás příjemně překvapí. Pokud hledáte kvalitní a líbivý gril pro rodinné grilování, gril Xenon 3 je ta správná volba.

Hledáte-li atraktivní gril na uhlí, mohl by vás zaujmout gril na dřevěné uhlí GrandHall XENON v designu plynového grilu. Gril vzhledově kopíruje plynové grily GrandHall. Robustní konstrukce a nastavitelná výška grilovacího roštu je zárukou kvalitního a komfortního grilování. Jedná se o jednoduchý, přesto dosti vychytaný gril.

Velmi vděčným a praktickým dárkem jsou po léta opakovaně sady grilovacího nářadí. Zde pro vás máme 2 tipy:

Sada grilovacího nářadí Camp Chef - velice pěkná 5-dílná sada kvalitního grilovacího náčiní v textilní přenosné tašce. Vyrobeno z kvalitní ušlechtilé oceli, příjemné pogumované ergonomické rukojeti skvěle padnou do ruky a zajišťují pevný a jistý úchop. Vyjma nože má veškeré náčiní očko na zavěšení. Vše navíc přehledně organizováno v praktické přenosné tašce. Taška z odolného materiálu umožní snadný transport a uložení nářadí.

Sada profi nožů Camp Chef - kvalitní set pro každého kuchaře a majitele grilu. Správná příprava potravin je nezbytným základem každého vaření a grilování. Vědom si je toho i Cam Chef a přichází se setem nářadí v profi kvalitě. Nože jsou vyrobeny z kvalitní tvrzené ušlechtilé oceli. Pogumované rukojeti dobře padnou do ruky a poskytují pevný úchop. Sada obsahuje všechny typy nožů pro přípravu jídla a nůžky na porcování po samotném vaření či grilování. Součástí sady je i krájecí prkénko.



Související produkty k článku:






Produkty které jste již shlédli


Kdo jsme?


Firma HAGAS byla založena v roce 1991 jako fyzická osoba. V březnu 2000 došlo k transformaci firmy do společnosti s ručením omezeným pod obchodním jménem HAGAS servis s.r.o.

více informací

Kde nás najdete?


HAGAS servis s.r.o.
Beneše z Loun 132
CZ-440 01 Louny

IČ : 25413104
DIČ : CZ25413104

T : +420 415 652 069
F : +420 415 652 722
E : obchod@hagas.cz

více informací


Kontaktní informace:

HAGAS servis s.r.o.
Beneše z Loun 132
440 01  Louny

Tel. : +420 415 652 069
Fax : +420 415 652 722
obchod@hagas.cz
www.hagas.cz

Platební brána Comgate