`

Jaké jsou výhody infračerveného grilování?

Úterý 04. dubna 2017,  Autor: ,

Jaké jsou výhody infračerveného grilování?

Víte, že infračervené hořáky vyžadují méně plynu a času na grilování? S infračervenou technologií Napoleon® uživatel využívá energii maximálně efektivně. Infračervené grilování Infračervené grilování Vám tak podstaně sníží spotřebu plynu a čas věnovaný grilování. Tím podstatně infračrvené grilování snižuje zátěž vůči přírodnímu prostředí.

Grilujte levněji - grilujte na infračervených keramických hořácích grilů Napoleon. Infračervenými hořáky Napoleon jsou vybaveny téměř všechny kanadské grily Napoleon, vyjma řady Triumph - modelové řady PRESTIGE, PRESTIGE PRO , LE, LEX, ROGUE a všechny vestavné grily BILEX a BIPRO.

Kde se v grilu nachází keramické infračervené hořáky

Dle modelu grilu se infrahořáky nacházejí

  • v zadní straně vany grilu
  • pod grilovacím roštem
  • v boční polici.
Zadní infrahořák je ideální zejména pro pomalé opékání větších kusů masa, kebabu a drůbeže na otočném špízu, tzv Rottisserii. Vodorovné hořáky pod grilovacím roštem či v boční polici jsou vhodné zejména pro prudký opek steaků.

Hlavní přednosti

  • rychlý ohřev
  • vysoká teplota
  • rovnoměrné propečení bez ztráty šťáv
  • ekonomický provoz.

Výhody infračerveného grilování na hořácích Napoleon

  • rychlejší ohřev – infračervené hořáky Napoleon® poskytují podstatně silnější teplo (žár) než standardní trubkové hořáky. Tím docílíte rychlého uzavření struktury grilovaného masa, čímž v něm udržíte chutné šťávy;
  • kratší předehřev/příprava grilu – intenzivní teplo z infračervených hořáků Napoleon předehřeje grilovací plochu (rošty) v daleko kratší době než standardní trubicový hořák. Pokud budete grilovat na infračerveném grilu, můžete začít okamžitě, bez zbytečných a zdlouhavých příprav (jako například u grilů na dřevěné uhlí). Není nutno gril rozehřívat. Tím značně ušetříte čas.
  • úspora paliva (plynu) - Infračervené hořáky jsou ekonomičzější než standardní trubicové hořáky. Spotřebovávají daleko méně plynu. Ekonomičnost spočívá ve způsobu, jak. energie vstupuje do grilovaného pokrmu. U standardního trubicového hořáku je ohříván vzduch kolem hořáku, následně stoupá vzhůru a ohřívá grilovaný pokrm. U infračerveného hořáku Napoleon infračervené teplo (paprsky) pronikají do grilovaného pokrmu přímo )stejně jako například sluneční paprsky ohřívají Vaši pokožku).
  • rychlejší grilování – infračervené intenzivní teplo radikálně snižuje dobu přípravy pokrmu, a to až čtyřikrát. Tím uspoříte ohromné množství času.
  • finanční úspora – všechny výše zmíněné výhody ve finale uspoří Vaší peněženku, neboť radikálně šetříte spotřebovaný plyn pro grilování.

Campingaz RBS - zdravé grilování na keramických hořácích

Vybrané grily Campingaz jsou vybaveny dvěmi keramickými hořáky s technologií RBS (Radiant Burner Systém). Ty jsou umístěny po bocích vany a kovové profily na dně grilovací vany pomáhají rovnoměrně rozvádět teplo po celé grilovací ploše. Grilování se stává zdravějším, neboť odkapávající šťávy a tuky stékají do vany a ne na hořáky.



Související produkty k článku:






Produkty které jste již shlédli


Vážení zákazníci,
V době od 8. 07. 2025 do 21. 07. 2025 bude provoz obchodu omezen. Zboží které máme skladem bude expedováno, ostatní bude vyřizováno od 21. 07. 2025.
Vaše případné dotazy budou taktéž vyřizovány od 21. 07. 2025.


Kdo jsme?


Firma HAGAS byla založena v roce 1991 jako fyzická osoba. V březnu 2000 došlo k transformaci firmy do společnosti s ručením omezeným pod obchodním jménem HAGAS servis s.r.o.

více informací

Kde nás najdete?


HAGAS servis s.r.o.
Beneše z Loun 132
CZ-440 01 Louny

IČ : 25413104
DIČ : CZ25413104

T : +420 415 652 069
F : +420 415 652 722
E : obchod@hagas.cz

více informací


Kontaktní informace:

HAGAS servis s.r.o.
Beneše z Loun 132
440 01  Louny

IČ: 25413104
DIČ: CZ25413104

Tel. : +420 415 652 069
Fax : +420 415 652 722
obchod@hagas.cz
www.hagas.cz

Platební brána Comgate