`

Prvotřídní kuchařské nože SAMURA v naší nabídce - sortiment pro ty, kteří to myslí s vařením vážně

Středa 02. října 2024,  Autor: ,

Prvotřídní kuchařské nože SAMURA v naší nabídce - sortiment pro ty, kteří to myslí s vařením vážně

Nově jsme do nabídky našeho e-shopu www.e-teplo.cz zařadili špičkové kuchařské nože Samura. Tento výrobce je synonymem pro prvotřídní japonské kuchařské nože. Každý pořádný chlap má nůž a vpřípadě nože od Samury to platí dvojnásob. Nože jsou určeny pro profesionální kuchaře, ale i pro opravdové fajšmekry, kteří nechtějí během vaření ve své kuchyni nebo u grilu nic ponechat náhodě. V nabídce naleznete zvýhodněné sady japonských kuchařských nožů Samura v širokém cenovém rozpětí. Vybere si jistě každý. Součástí nabídky jsou rovněž stojany na nože.

Samura - symbióza japonské nožířské tradice a evropské spolehlivosti

Samura

Naše cesta byla zahájena v roce 2003. První produktové řady jsme vytvořili ve spolupráci s japonskými společnostmi MAC a Mcusta. Japonská filozofie a tradice jsou obsaženy hluboko v naší DNA. Jsme si naprosto jistí, že japonské noži krájí lépe než evropské nože. Japonské nože zůstávají déle nabroušené a déle si také udrží kvalitní ostří.

Přednosti nožů Samura

  • vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC
  • fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení ze špičky
  • naostření v úhlu 17 stupňů (tj. více něž u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů)
  • rukojeti vyrobeny z nejlepších moderních materiálů: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity.

Japonský kuchyňský nůž - přímý potomek samurajského meče

Japonské nože jsou dokonalým spojením legendárních tradic minulosti a špičkových technologií budoucnosti.

Péče o kuchyňské nože

  • správná péče o kuchyňské nože je celá věda, jednoduchá, ale velmi důležitá. Dodržováním několika jednoduchých pravidel můžete výrazně prodloužit životnost dobrého nože a přetvořit vaše rutinní vaření na snadný a fascinující proces.
  • broušení a leštění nožů - účel a důležitost
  • vlastnosti kvalitního kuchyňského nože značně závisí na stupni jeho konečného broušení a leštění v poslední fázi výroby. Tímto procesem je ovlivněna nejen schopnost nože udržet ostrost po delší dobu, ale také samotný výkon - maximální výsledky s minimálním úsilím.
  • navíc také odráží krásu a dokonalost vzhledu nože a poskytuje dodatečnou ochranu proti korozi. Kvalita a přísné dodržování obráběcích technik nám poskytuje odpověď na otázku, proč jsou některé nože lepší, pokud porovnáváme jejich řeznou kapacitu a zachování ostrosti.


Související produkty k článku:






Produkty které jste již shlédli


Vážení zákazníci,
V době od 8. 07. 2025 do 21. 07. 2025 bude provoz obchodu omezen. Zboží které máme skladem bude expedováno, ostatní bude vyřizováno od 21. 07. 2025.
Vaše případné dotazy budou taktéž vyřizovány od 21. 07. 2025.


Kdo jsme?


Firma HAGAS byla založena v roce 1991 jako fyzická osoba. V březnu 2000 došlo k transformaci firmy do společnosti s ručením omezeným pod obchodním jménem HAGAS servis s.r.o.

více informací

Kde nás najdete?


HAGAS servis s.r.o.
Beneše z Loun 132
CZ-440 01 Louny

IČ : 25413104
DIČ : CZ25413104

T : +420 415 652 069
F : +420 415 652 722
E : obchod@hagas.cz

více informací


Kontaktní informace:

HAGAS servis s.r.o.
Beneše z Loun 132
440 01  Louny

IČ: 25413104
DIČ: CZ25413104

Tel. : +420 415 652 069
Fax : +420 415 652 722
obchod@hagas.cz
www.hagas.cz

Platební brána Comgate