Stolní komerční pec na pizzu Fontana Forni VULCANO
Stolní pec na pizzu Fontana Forni VULCANO - velká komerční pec na dřevo s pečící plochou 100 x 70 cm. Profesionální pec pro komerční využití je vybavena komínem odolným proti dešti, ocelovými dvířky s rukojetí, která se nezahřívá a teploměrem. Vnitřní konstrukce je zhotovena z robustní oceli (310s), vnější z galvanické oceli. Plášť je opatřen barevným lakem s maximální odolností vůči výkyvům teplot, povětrnostním vlivům a rzi. Izolace pece z přírodní minerální vlny umožňuje efektivní udržování teploty a zabraňuje přehřívání vnější konstrukce. Pec Vulcano je k dispozici ve stolním provedení nebo (za příplatek) na pojízdné konstrukci (podstavci).
Charakteristika zhotoveno z materiálů certifikovaných pro styk s potravinami dvouvrstvá 8 cm izolace komora z odolné robustní oceli (310s) plášť z galvanicky pozinované oceli s práškovým nástřikem multifunkční použití pro přípravu široké škály pokrmů pec lze postavit na jakémkoliv místě. Proč zvolit komerční pec na pizzu použité materiály dokonale zabraňují tepelným ztrátám a udržují pec vždy čistou snadná instalace - pec nevyžaduje žádné dodatečné práce (zdění), dodáváno ve smontovaném stavu snížení doby předehřevu do 30 minut snížení spotřeby dřeva (až o 60% v porovnání s tradičními cementovými a žáruvzdornbými pecemi) možnost transportu pece na místo použití (cateringové společnosti, festivaly, foodfesty apod.). Rozsah dodávky pec 1 komínová roura se stříškou žáruvzdorná dvířka s rukojetí, která se nezahřívá teploměr nerezový deflektor zásobník na palivo. Technické údaje velikost pece: komerční typ paliva: dřevo jmenovitý výkon: 10 kW spotřeba: 4 kg / hod teplota spalin: 190°C vnější rozměry (š x v x h): 122,8 x 133 x 101 cm vnitřní rozměry pece (š x v x h): 100 x 37 x 70 cm průměr kouřovodu: 200 mm hmotnost: 350 kg barva pláště: černá, červená rozměry vstupního otvoru pece: 56 x 20 cm počet pizz (na pečící ploše): 5 lze upéct chléb o hmotnosti 5 kg počet lidí: 10. Údaje k pečení (časy a teplota) doba dosažení optimální teploty pro pečení pizzy (zahřátí pece): 15 min doba upečení pizzy Neapolitan: 2 min teplota ideální pro pečení chleba: 220°C průměrná doba pečení chleba: 40 min. Provedení pláště (zvolte v konfiguraci): Příplatkové příslušenství Fontana Forni Již více než 70 let je Fontana Forni synonymem pro dokonalost italského řemesla. Kořeny tkví v tradici vnitrozemí Marche a hlavně ve vášni pro dobré jídlo a pohostinnost, předávané z generace na generaci. S enormním nasazením a svým řemeslným uměním Fontana Forni postupem času zdokonalila umění vytvářet ocelové pece, jak na dřevo, tak na plyn, následně do svého sortimentu přidala dřevěné grily a nakonec i venkovní kuchyně, které nejsou pouhým nástrojem na vaření, ale skutečným doplňkem, který dokonale ztělesňuje filozofii výrobce.