Stolní pec na pizzu Fontana Forni AMALFI
Stolní pec na pizzu Fontana Forni AMALFI - pec s pečící plochou 60 x 40 cm. Je vybavena komínem odolným proti dešti, ocelovými dvířky s rukojetí, která se nezahřívá a teploměrem. Vnitřní konstrukce je z nerezi, vnější z galvanické oceli. Plášť je opatřen barevným lakem s maximální odolností vůči výkyvům teplot, povětrnostním vlivům a rzi. Izolace pece z přírodní minerální vlny umožňuje efektivní udržování teploty a zabraňuje přehřívání vnější konstrukce.
Rozsah dodávky pec 1 komínová roura se stříškou žáruvzdorná dvířka s rukojetí, která se nezahřívá teploměr. Technické údaje typ paliva: dřevo spotřeba: 4 kg/hod vnější rozměry (š x v x h): 102,5 x 124 x 73 cm vnitřní rozměry pece (š x v x h): 50 x 31 x 80 cm průměr kouřovodu: 120 mm hmotnost: 106 kg rozměry vstupního otvoru pece: 51 x 21 cm počet pizz (na pečící ploše): 3 lze upéct chléb o hmotnosti 5 kg počet lidí: 6. Příplatkové příslušenství ochranný obal. podstavec. Údaje k pečení (časy a teplota) doba dosažení optimální teploty pro pečení pizzy (zahřátí pece): 15 min doba upečení pizzy Neapolitan: 2 min teplota ideální pro pečení chleba: 220°C průměrná doba pečení chleba: 40 min. Fontana Forni Již více než 70 let je Fontana Forni synonymem pro dokonalost italského řemesla. Kořeny tkví v tradici vnitrozemí Marche a hlavně ve vášni pro dobré jídlo a pohostinnost, předávané z generace na generaci. S enormním nasazením a svým řemeslným uměním Fontana Forni postupem času zdokonalila umění vytvářet ocelové pece, jak na dřevo, tak na plyn, následně do svého sortimentu přidala dřevěné grily a nakonec i venkovní kuchyně, které nejsou pouhým nástrojem na vaření, ale skutečným doplňkem, který dokonale ztělesňuje filozofii výrobce.