Tipy na Vánoční dárky pro rok 2012

Úterý 25. září 2012,  Autor: ,

S předstihem přinášíme tipy na Vánoční dárky

Ačkoliv Vánoce jsou ještě relativně daleko, pokusíme se zde přinést několik tipů na Vánoční dárek. Nechceme prudit v momentě, kdy si užíváme možná posledních teplých dní a spousta z nás ještě míří na pozdní dovolenou k moři (krom těch, kteří tam jezdí celoročně, tedy i v zimě). Mnoho lidí však (což je obdivuhodné) dárky pořizuje v klidu v průběhu celého roku a šťastně se tak vyhne předvánočnímu davovému šílenství. 

Některé z našich tipů lze doporučit jako originální firemní dárek, ať už pro obchodní partnery, nebo pro Vaše zaměstnance. Jako například podpalovače DYNAMITE, nebo grilovací zástěry a grilovací rukavice Weber.

Stylová sada podpalovačů DYNAMITE

Tipy na dárky jsme rozdělili do několika skupin, a to podle toho, k čemu se hodí. Pokusíme se vybrat takové dárky, které nebudou cenově přemrštěné, za které se nebudete muset stydět  a kterými jistě obdarovaného potěšíte. Pořiďte si opravdu hodnotný dárek od specializovaného prodejce.

Příslušenství ke krbovým kamnům

Příslušenství ke krbovým kamnům, která se rok od roku stávají častějším doplňkem našich domovů, jsou velmi vděčným dárkem,  a to nejen vánočním. Patří sem krbové nářadí, koše na dřevo, podpalovače, v poslední době samočinné na kamna - ventilátory ECOFAN a masově prodávaný teploměr spalin. Z podpalovačů bychom uvedli stylovou sadu podpalovače DYNAMITE.

Grily, vařiče a grilovací příslušenství

V nabídce máme nespočet grilů a grilovacího příslušenství, kterými potěšíte snad úplně každého. Samostatnou kapitolou jsou praktické vařiče či přenosné grily. Pokud již gril vlastníte, máme pro Vás mno zajímavých tipů na příslušenství ke grilům. Od grilovacích zástěr, přes grilovací nářadí, grilovací kuchařky až po grilovací uhlí. Jako velmi vhodný vánoční dárek nabízíme novinku v nabídce Weber - kuchařku Velká kniha grilování s Weberem. Více se o předmětné kuchařce dozvíte v samostatném článku ZDE

Nože VICTORINOX

Každý správný muž, vlastní jeden nůž. Těžko najít chlapa, kterého by nepotěšil nůž. Ať už se jedná o nůž kuchyňský či klasický, každému udělá radost. Nabízíme pestrou škálu kvalitních švýcarských nožů Victorinox. Armádní nože Victorinox, kuchyňské nože Victorinox, nože Victorinox pro outdoor a kdo ví jaké ještě.

Praktický dárek za málo peněz - Nouzový kanystr Jollytank

Jako poslední tip na Vánoční dárek uvádíme univerzální plastový kanystr JOLLYTANK, který lze použít na jakékoliv kapaliny - palivo (benzín, nafta), potravinářské tekutiny (pivo, víno) a nebo pouze vodu. Univerzálnost, skladnost a cena z tohoto plastového vaku činí opravdu vděčný prezent. Oblíbený je u motorkářů, karavanistů a majitelů obytných vozů, kde se klade důraz na funkčnost a minimalistické rozměry.

Veškeré dotazy, poptávky a objednávky směřujte na mail obchod@hagas.cz a nebo telefonujte na telefon 415 652 722.

HAGAS Louny - 20 let na českém trhu


Související produkty k článku:






Produkty které jste již shlédli


Kdo jsme?


Firma HAGAS byla založena v roce 1991 jako fyzická osoba. V březnu 2000 došlo k transformaci firmy do společnosti s ručením omezeným pod obchodním jménem HAGAS servis s.r.o.

více informací

Kde nás najdete?


HAGAS servis s.r.o.
Beneše z Loun 132
CZ-440 01 Louny

IČ : 25413104
DIČ : CZ25413104

T : +420 415 652 069
F : +420 415 652 722
E : obchod@hagas.cz

více informací


Kontaktní informace:

HAGAS servis s.r.o.
Beneše z Loun 132
440 01  Louny

Tel. : +420 415 652 069
Fax : +420 415 652 722
obchod@hagas.cz
www.hagas.cz

Platební brána Comgate