ĎÁBELSKÉ JEHLY

Sobota 30. květen 2009,  Autor: ,

Ingredience :

  • 4 kuřecí řízky
  • slanina
  • 1 cibule
  • 1 červená paprika
  • 1 zelená paprika
Marináda :

  • 4 lžíce oleje
  • 4 lžičky Grilovacího ďábelského koření
  • 1 lžička hořčice
  • 1 lžička strouhaného křenu

Kuřecí maso nakrájíme na větší kousky a necháme proležet v marinádě, nejlépe přes noc v chladu (v lednici). Nakrájíme papriky, cibuli, slaninu a střídavě s masem je napíchneme na jehly. Grilujeme 10-15 minut, to ze všech stran.

 

Jako přílohu k jehlám lze použít pečivo, pečené brambory (viz. náš recept), dressingy, tatarku, kečup, zeleninu, saláty, apod.

 

Na jehly lze samozřejmě použít jakékoliv maso, doporučujeme jej kombinovat. Lze doplnit tvrdým sýrem.



Produkty které jste již shlédli


Kdo jsme?


Firma HAGAS byla založena v roce 1991 jako fyzická osoba. V březnu 2000 došlo k transformaci firmy do společnosti s ručením omezeným pod obchodním jménem HAGAS servis s.r.o.

více informací

Kde nás najdete?


HAGAS servis s.r.o.
Beneše z Loun 132
CZ-440 01 Louny

IČ : 25413104
DIČ : CZ25413104

T : +420 415 652 069
F : +420 415 652 722
E : obchod@hagas.cz

více informací


Kontaktní informace:

HAGAS servis s.r.o.
Beneše z Loun 132
440 01  Louny

Tel. : +420 415 652 069
Fax : +420 415 652 722
obchod@hagas.cz
www.hagas.cz