Recepty na grilování

Strana 1 z 2   /   Záznam 0 - 16 z 18

PLNĚNÉ PAPRIKY S RICOTTOU A KAPARY

PLNĚNÉ PAPRIKY S RICOTTOU a KAPARY Ingredience (6 porcí) : 4 středně velké papriky olivový olej 200 g mozzarelly 4 naložené kulaté chilli papričky (ty necháme okapat, najemno nasekáme. pokud jsou příliš ostré, úměrně...

2. červenec 2010

CHAKALAKA

CHAKALAKA Ingredience (4 porce) : 2 cibule 1 stroužek česneku 2 velké červené chilli papričky 125 ml oleje 3 žluté papriky 500 g nakrouhaného bílého zelí 500 g nastrouhané mrkve 5 g cayenského pepře 10 g papriky...

2. červenec 2010

GAZPACHO NA GRILU

GAZPACHO NA GRILU Ingredience (4 porce) : 2 velká rajčata 2 červené papriky 3 stonky řapíkatého celeru 2 stroužky česneku 1 salátová okurka bílý balzamikový ocet olivový olej sůl pepř cukr tymián 1 bobkový...

2. červenec 2010

MEXICKÝ DIP GUACAMOLE

MEXICKÝ DIP GUACAMOLE Ingredience (4 porce) : 2 zralá avokáda 100 g kysané smetany 2 rajčata 1 malá cibule 1 limeta 1 chilli paprička 2 snítky čerstvého koriandru 1 snítka petržele omáčka Tabasco sůl pepř ...

2. červenec 2010

CHUTNEY Z HROZNOVÉHO VÍNA

CHUTNEY Z HROZNOVÉHO VÍNA Ingredience (4 porce) : 650 g bílého hroznového vína bez zrníček 2,5 střední cibule 1,5 červené chilli papričky 140 g cukru 20 ml vinného octa sůl pepř Hroznové víno omyjeme a ku...

2. červenec 2010

FOCCACIA

FOCCACIA Ingredience (pro 4 porce) : 1 kg mouky 50 ml olivového oleje 1 kostka droždí 10 g soli 20 g cukru 400-450 ml vody 1 kg čerstvě uvařených brambor 20 g rozmarýnu mořská sůl Uděláme těsto na pizzu a nechá...

2. červenec 2010

ŠPALÍČKY Z BůČKU

ŠPALÍČKY Z BůČKU Ingredience (pro 4 osoby) : 500 g vepřového boku- špalíčky 1 sklenice zelí ve sladkokyselém nálevu 4 podrcené jalovčinky drcený kmín petrželka olej sůl Vepřový bůček - špalíčky, posypte solí a...

31. květen 2009

GRILOVANÁ VEPŘOVÁ ŽEBÍRKA

GRILOVANÁ VEPŘOVÁ ŽEBÍRKA Ingredience (pro 4 osoby) : 1 kg vepřových žebírek 100 ml kečupu 70 ml oleje 4 lžíce medu 4 lžíce sojové omáčky 1 lžička vinného octa 1 lžička drceného pepře 1 lžička drceného koriandru 1 cibule ...

31. květen 2009

HOVĚZÍ MASO NA KLACKU

HOVĚZÍ MASO NA KLACKU Ingredience (pro 4 osoby) : 600 g hovězího masa - falešný biftek 3 stroužky česneku 2 cibule 1 feferonka 3 lžíce vinného octa 4 lžíce vody 1 lžíce oregana 1 lžíčka worcesteru olej sůl Rozmixuj...

31. květen 2009

Kofty z mletého masa

Ingredience (pro 4 osoby) : 5OO g mletého hovězího masa 1 vejce 4 stroužky česneku 2 cibule svazek petrželky strouhanka pepř sůl Postup přípravy: Nejlépe dvakrát pomleté maso osolíme, opepříme a vymícháme s vej...

31. květen 2009

GRILOVANÉ BRAMBORY SE SUŠENÝMI RAJČATY

INGREDIENCE : 1 kg předvařených brambor sušená rajčata v olejovém nálevu směs bylin sůl česnek Brambory nejprve předvaříme a pak nakrájíme na kolečka. Smícháme je s kousky sušených rajčat, přidáme byliny dle chuti či co pro...

30. květen 2009

ĎÁBELSKÉ JEHLY

Ingredience : 4 kuřecí řízky slanina 1 cibule 1 červená paprika 1 zelená paprika Marináda : 4 lžíce oleje 4 lžičky Grilovacího ďábelského koření 1 lžička hořčice 1 lžička strouhaného křenu ...

30. květen 2009

GRILOVANÉ HERMELÍNY

Ingredience :   hermelíny dle počtu osob olej česnek grilovací koření Smícháme olej, česnek a koření. Ćesneku může být víc, akorát pokud se víc osmaží, zhořkne. Touto směsí potřeme hermelíny, zabalíme do alobalu (raději dv...

30. květen 2009

GRILOVANÁ KRKOVIČKA

GRILOVANÁ KRKOVIČKA Ingredience (pro 2 osoby) : 3 plátky vepřové krkovice drcený pepř hrst sušeného rozmarýnu hrst sušené šalvěje olivový olej sůl pepř Plátky z krkovičky naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme drceným pepřem, podrceným su...

30. květen 2009

OHNIVÁ KRKOVIČKA

OHNIVÁ KRKOVIČKA Ingredience (pro 4 osoby) : 500 g vepřové krkovice bez kosti vcelku 6-8 stroužků česneku 1 cibule 1 malá feferonka ostrý kečup šálek vývaru olej sůl pepř Vepřovou krkovičku nakrájíme na plátky, které...

30. květen 2009

GRILOVANÉ UZENÉ KOLENO

GRILOVANÉ UZENÉ KOLENO Ingredience (pro 4 osoby) : 1 vepřové koleno grilovací koření olej voda Uzené koleno povaříme 30 minut v horké vodě, pak osušíme a potřeme grilovacím kořením a olejem. Necháme několik hodin rozleže...

30. květen 2009
Strana 1 z 2   /   Záznam 0 - 16 z 18


Produkty které jste již shlédli


Kdo jsme?


Firma HAGAS byla založena v roce 1991 jako fyzická osoba. V březnu 2000 došlo k transformaci firmy do společnosti s ručením omezeným pod obchodním jménem HAGAS servis s.r.o.

více informací

Kde nás najdete?


HAGAS servis s.r.o.
Beneše z Loun 132
CZ-440 01 Louny

IČ : 25413104
DIČ : CZ25413104

T : +420 415 652 069
F : +420 415 652 722
E : obchod@hagas.cz

více informací


Kontaktní informace:

HAGAS servis s.r.o.
Beneše z Loun 132
440 01  Louny

Tel. : +420 415 652 069
Fax : +420 415 652 722
obchod@hagas.cz
www.hagas.cz