HOVĚZÍ MASO NA KLACKU

Neděle 31. květen 2009,  Autor: ,

HOVĚZÍ MASO NA KLACKU

Ingredience (pro 4 osoby) :

  • 600 g hovězího masa - falešný biftek
  • 3 stroužky česneku
  • 2 cibule
  • 1 feferonka
  • 3 lžíce vinného octa
  • 4 lžíce vody
  • 1 lžíce oregana
  • 1 lžíčka worcesteru
  • olej
  • sůl
Rozmixujeme česnek s cibulí, feferonkou, vinným octem, oreganem, worcesterem, 4 lžícemi oleje a vody. Libové hovězí maso nakrájíme na kousky, zalijeme marinádou a necháme několik hodin rozležet v chladu - nejlépe do druhého dne. Takto odležené maso napícháme na klacíky a zvolna opéčeme na grilu ze všech stran do měkka.

Jako příloha poslouží pečivo, pečené brambory (viz. náš recept), salát nebo studené omáčky.


Produkty které jste již shlédli


Kdo jsme?


Firma HAGAS byla založena v roce 1991 jako fyzická osoba. V březnu 2000 došlo k transformaci firmy do společnosti s ručením omezeným pod obchodním jménem HAGAS servis s.r.o.

více informací

Kde nás najdete?


HAGAS servis s.r.o.
Beneše z Loun 132
CZ-440 01 Louny

IČ : 25413104
DIČ : CZ25413104

T : +420 415 652 069
F : +420 415 652 722
E : obchod@hagas.cz

více informací


Kontaktní informace:

HAGAS servis s.r.o.
Beneše z Loun 132
440 01  Louny

Tel. : +420 415 652 069
Fax : +420 415 652 722
obchod@hagas.cz
www.hagas.cz