Elegantní stolní plynové grily Campingaz Atittude - trumf pro grilovací sezónu 2020

Pátek 20. březen 2020,  Autor: ,

Elegantní stolní plynové grily Campingaz Atittude - trumf pro grilovací sezónu 2020

Do nové sezóny 2020 vstupuje tradiční výrobce grilů a příslušenství Campingaz s několika novinkami, ze kterých by mohly nejvíc zaujmou stolní plynové grily Campingaz Atittude

Řada Campingaz® Attitude stolních elegantních grilů městského stylu je průkopníkem ve vaření na terasách, balkonech, či malých zahrádkách. Svými technologiemi a využitím uchvátí každého šéfkuchaře. Je kompaktní a skladný. Snadná obsluha, intuitivní ovládání, tento gril zvládne každý.

Hořáky Campingaz® Blue Flame umožní rovnoměrnou distribuci tepla po grilovací ploše a úspornou spotřebu plynu. Digitální teploměr u modelu EX ukazuje dvě teploty měřené přímo na grilovací ploše a umožní přesné nastavení teploty. Zapalování InstaStart® s podsvícenými knoflíky vám ukáže, kdy je plyn zapnutý.

Dva modely 

Řada Campingaz® Attitude stolních elegantních grilů městského stylu představuje dva modely - Attitude 2100 EX a Attitude 2100 LX

Univerzální možnosti grilování s Campingaz® Culinary Modular

Culinary Modular příslušenství pro grilování posouvá městské grilování na další úroveň. Nabízí maximální všestrannost. Jednoduše vyjměte vnitřní kruh z litinového roštu a vyměňte za jeden z Campingaz® Culinary Modular příslušenství, např. pizza kámen, pečící litinovou pánev nebo Paella pánev. (Položky se prodávají samostatně - není kompatibilní s Campingaz® Wok)

Intuitivní zapalování InstaStart® jedním dotykem s podsvícenými bezpečnostními ovládacími prvky

Jednoduše stiskněte a otočte knoflík k zapálení grilu. Tento patentovaný elektronický zapalovací systém pohodlně zapálí gril. LED osvětlený ovládací knoflík ukáže na první pohled, že plyn proudí do příslušného hořáku. Je to nejen designový prvek, ale i bezpečnostní.

Přesné řízení teploty na grilovací ploše s digitálním teploměrem

Průkopnický digitální displej teploměru Campingaz® měří teplotu na každé straně grilovací plochy s čidly přímo pod grilovací plochou. Měří tedy teplotu přímo na grilovací ploše a tím můžete přesně regulovat teploty obou polovin plochy. (Teplota zobrazená na displeji se zvyšuje v krocích po 5 stupních).

Dokonale rovnoměrná distribuce tepla díky hořákům Campingaz® Blue Flame

Výkonný a odolný systém hořáků Blue Flame, nabízí rovnoměrné rozložení teploty po celé grilovací ploše, také zajišťují účinnou a ekonomickou spotřebu plynu.

Rychlé a jednoduché čištění pomocí systému InstaClean®

Čištění grilu Attitude by nemohlo být snazší než s patentovaným systémem Campingaz InstaClean®. Pro zvýšené pohodlí má gril přední zásobník na zbytkové tuky a šťávy. Celou grilovací vanu rozeberete za pár sekund a můžete je vložit i do myčky nádobí*. Umyjte gril rychle, jednoduše a bez dalšího nepořádku! *Testování myčky nádobí podle interního protokolu.



Související produkty k článku:






Produkty které jste již shlédli


Kdo jsme?


Firma HAGAS byla založena v roce 1991 jako fyzická osoba. V březnu 2000 došlo k transformaci firmy do společnosti s ručením omezeným pod obchodním jménem HAGAS servis s.r.o.

více informací

Kde nás najdete?


HAGAS servis s.r.o.
Beneše z Loun 132
CZ-440 01 Louny

IČ : 25413104
DIČ : CZ25413104

T : +420 415 652 069
F : +420 415 652 722
E : obchod@hagas.cz

více informací


Kontaktní informace:

HAGAS servis s.r.o.
Beneše z Loun 132
440 01  Louny

Tel. : +420 415 652 069
Fax : +420 415 652 722
obchod@hagas.cz
www.hagas.cz

Platební brána Comgate