Keramický gril Kamado Joe CLASSIC JOE III - optimální velikost pro rodinné grilování

Keramický gril Kamado Joe CLASSIC JOE III - dokonalé využití síly cyklónového proudění vzduchu na regulaci tepla a kouře. Hyperbolická vložka SlōRoller je navržena tak, aby zdokonalila... více informací

Výrobce KAMADO JOE
KategorieGrily Kamado Joe
Dostupnost Na dotaz [?]
Záruka: 24 měsíců
Cena dopravy: [?]
DOPRAVA ZDARMA po celé ČR
Naše cena:včetně PHE a DPH 58990 CZK 58 990 Kč 48 752 Kč bez DPH

Keramický gril Kamado Joe CLASSIC JOE III - optimální velikost pro rodinné grilování

Keramický gril Kamado Joe CLASSIC JOE III - dokonalé využití síly cyklónového proudění vzduchu na regulaci tepla a kouře. Hyperbolická vložka SlōRoller je navržena tak, aby zdokonalila chuť a texturu jídla při nízko a pomalu vařených pokrmech do 260°C. Stejně jako předchozí model Classic II je rovněž vybaven silnostěnnou tepelně odolnou keramikou, která uzavře vlhkost a chuť po kouři při jakékoliv teplotě.

Hlavní přednosti

  • ohromná varná plocha - rošt
  • velká kapacita připravovaných jídel najednou
  • jednoduchá obsluha
  • mobilita díky pojízdné konstrukci
  • kvalita
  • multifunkčnost
  • vzhled.

Základní vybavení keramického grilu Classic Joe III na mobilním podvozku

  • keramický gril v červené barvě
  • pevný mobilní podvozek s uzamykatelný kolečky - INOVACE
  • boční poličky a rukojeť z odolného hliníku - INOVACE
  • 3 vrstvý flexibilní rošt Divide & Conquer® z ušlechtilé oceli - INOVACE
  • hyperbolická vložka SlōRoller pro přímé a nepřímé pečení a lépe rozvádění tepla - INOVACE
  • keramické desky pro přímé a nepřímé pečení
  • zabudovaný košík na uhlí pro snadné oddělení uhlí od popela - INOVACE
  • patentovaný vysouvatelný popelník
  • škrabka na popel
  • kleště na vybírání roštu
  • teploměr.

Funkce pece Kamado Joe

  • gril - díky vysoké teplotě až 400 C, které lze v Kamado Joe dosáhnout, naprosto skvěle a kvalitně ugrilujete cokoliv - steaky, hamburgery, ryby, žebírka aj.;
  • trouba a pec - v Kamado Joe upečete pizzu,chléb, koláče, dorty nebo sušenky jako profesionál. Takto upečené pokrmy mají zcela ojedinělou vůni a chuť než po upečení v klasické kuchyňské troubě;
  • udírna - Kamado Joe umožňuje uzení jakéhokoliv pokrmu. Teplotu lze přesně kontrolovat již od 90 C a na mírném ohni lze takto připravovat šunku, krůtu, jehněčí, kuřecí nebo žebírka po dobu šestnácti až osmnácti hodin.

Parametry

  • průměr grilovacího roštu: 45,72 cm
  • rozměry: 119,38 m x 76,71 cm
  • výška: 128,27 cm
  • hmotnost: 128 kg.

Doporučené příslušenství

  • dřevěné uhlí 9,07 kg Kamado Joe
  • ochranný obal
  • elektrický podpalovač LOOFTLIGHTER
  • kevlarové grilovací rukavice
  • keramický stojan na kuře
  • stojan na žebírka
  • pizza kámen
  • hluboká keramická mísa
  • litinová pánev Wok
  • litinový hrnec s poklicí
  • litinový rošt
  • oboustranný litinový rošt
  • rošt z kamene
  • nerezový rošt řezaný.
Keramický gril Kamado Joe během provozu téměř nekouří - lze jej tak bez problémů používat i v běžné kuchyni, popřípadě všude tam, kde je provoz grilů nežádoucí, a to z důvodu produkování dýmu a kouře během grilování.

7 inovací u keramického grilu Kamado Joe Classic Joe III

  • patentované celohliníkové víčko pro přesné řízení průtoku vzduchu. Odolné proti dešti, nikdy neskoroduje.
  • dokonalý závěsný systém snižuje hmotnost kopule o 96%. Vyvinuto ve spolupráci s předním světovým výrobcem pantů Weberem Knapp ve státě New York.
  • samouzavírací systém pro vzduchotěsné zavření poklopu grilu.
  • nové AMP keramické ohniště eliminuje jeho prasknutí. Tato patentovaná konstrukce ze 6 kusů vzdoruje tlakem a řeší problémy poškození.
  • patentovaný výsuvný popelník usnadňuje vymetání popela. Jednoduchým vytažením odstraníte popel z pod ohnistě.
  • zcela nové, dvakrát silnější těsnění nabízí vynikající vzduchotěsné vlastnosti a má 10x vyšší životnost. Vyvinuto ve spolupráci s Davlyn Manufacturing v Pennsylvánii, nejznámějším světovým výrobcem vysoce teplotního těsnění.
  • exkluzivní výškově nastavitelný rozdělitelný rošt DIVIDE & CONQUER s zdvojnásobuje varnou plochu. umožní vám připravit různé potraviny najednou a na různých površích.

Popis komponentů

Divide & Conquer

  • patentovaný systém transformuje skromný grilovací rošt na nejsilnější nástroj vaření a umožňuje mnohé kombinace při grilování.

Výsuvný popelník

  • zatímco většina keramických grilů používají složité vymetání popela, který se shromažďuje pod ohništěm, grily Classic Joe, Big Joe a modely Stand Alone používají patentovaný výsuvný popelník. Jednoduchým vytažením se bez obtíží a pohodlně vyjme popel zpod palivového roštu.

Košík na dřevěné uhlí

  • zabudovaný košík na dřevěné uhlí pro snadné oddělení uhlí od popela a čistší manipulaci.

Pevný mobilní vozík

  • prémiový pevný mobilní vozík s uzamykatelný kolečky vám usnadní posouvání grilu.

Hliníkové poličky

  • boční poličky z odolného hliníku ošetřené práškovou barvou jsou odolné, pevné a víte sami že při grilování není místa nikdy dost.

SlōRoller - perfektní chuť a aroma

Hyperbolická technologie SloRoller zásadně mění vzor proudění vzduchu uvnitř grilu, což způsobuje, že se kouř otáčí okolo jídla až pětkrát více než v jiných grilech. Rozdělováním kouře a tepla při zvlněných, recirkulačních vlnách, SloRoller obklopuje jídlo kouřem a zároveň rovnoměrně rozděluje teplo, což vede ke zvýšení chuti a až o 80% redukci horkých míst.

SloRoller hyperbolická kouřová komora byla vytvořena technologií, která nikdy nebyla použita v grilovacím průmyslu, využívá patentovanou vědu vyvinutou firmou Desora, tým výzkumníků z Harvardu, kteří se rozhodli proměnit gril Kamado Joe na jeden  z nejoptimálnějších grilů na světě.

  • více chuti a vůně na jedno naložení uhlí
  • lepší rozložení tepla pro nepřímé a pomalé pečení do 260 ° C
  • až 20krát více kouře
  • redukuje horká místa v grilu pro dosažení lepších výsledků
  • maximalizuje více vůně po kouři
  • zvyšuje celkovou přesnost teploty v grilu
  • zlepšuje proudění vzduchu pro přesnější a čistší hoření.
Možnosti přípravy pokrmů na grilu KAMADOJOE rozšíří pestrá nabídka grilovacího příslušenství. S jeho výběrem vám rádi pomůžeme.

Historie a původ slova KAMADO

Hliněné nádoby používají lidé na přípravu pokrmů už po tisíce let. Hliněné hrnce na vaření byli nalezeny ve všech částech světa a ty z nejstarších, jejichž stáří archeologové odhadli na více jak 3000 let, byli nalezeny v Číně. předpokládá se, že právě tyto kruhové hliněné nádoby na vaření jsou předchůdci moderního KAMADA, i když byla hlína nakonec nahrazena keramickým materiálem.
Po celém světě se tato základní nádoba na vaření vyvinula různými způsoby, např. TANDOOR v Indii, nebo Mushikamado v Japonsku, které používají rodiny pro napařování rýže, hlavně na slavnostních událostech. Inovace v této době zahrnuje tlumící regulátora tahové dvířka pro lepší kontrolu tepla, a také se zjistilo, že je lepší používat uhlí než dřevo. Mushikamado se poprvé dostalo do pozornosti Američanů až po 2 světové válce.

Jméno "Kamado" je ve skutečnosti japonské slovo po sporák nebo desku. Kanji znak pro "Kamado" je 竈. V hiragana se "Kamado" píše か ま ど. V katakane se to zase píše カ マ ド.  v našem jazyku se to píše a překládá jako KAMADO. Doslova to znamená "místo pro kotel". Slovo se stalo rodným termínem pro tento styl keramických grilů.

Něco o Kamado Joe

Technologie Moderní grily ve stylu Kamado se vyrábí ze směsi různých materiálů včetně vysoko odolné protipožární keramiky, žáruvzdorných materiálů, tradiční terakoty, směsi portlandského cementu a rozdrcených lávových kamenů. Vnější povrchy jsou nyní také odlišné, používají se vysoce lesklé keramické glazury, barvy, texturované povrchy podobné štukům a keramickým dlaždicím. Použitím moderních keramických a žáruvzdorných materiálů zabezpečuje, že zařízení málokdy praskne, což byl běžný problém v původním japonském designu.

Palivo V kamado grilech se používá dřevěné uhlí, i když bylo několik pokusů o vytápění plynem nebo elektřinou. Jedna z výhod keramické konstrukce je, že neexistuje žádná kontaminace aroma, nebo chuti jídla a ze stejného důvodu je dřevěné uhlí preferovanou volbou pro moderní kamado vaření. Nejenže dřevěné uhlí vytváří málo popela, protože se téměř celé spotřebuje při hoření, ale navíc je o hodně zdravější a neobsahuje různé přísady jako alternativní uhelné brikety, které můžou svými přísadami ovlivnit chuť potravin. Kusové dřevěné uhlí se též může vyrábět ekologicky, trvale udržitelným způsobem, za použití techniky prořezávání, což je způsob řezání stromů a keřů podporující stimulaci jejich růstu.

Použití Výrobci těchto keramických grilů tvrdí že jsou velmi univerzální. nejenže mohou být použity na grilování a uzení, ale můžete s jejich pomocí připravit pizzu na pizza kameni, který se jednoduše vloží do grilu a též na něm můžete upéci chleba nebo koláč. To je díky vynikajícímu zachování tepelných vlastností keramického pláště, který může udržet teploty ve vnitřku grilu až do 398°C. I díky přesnému řízení průtoku vzduchu(a tím i teploty) který je zabezpečen ventilačním systémem. Kamado grily jsou podobné pecím, vyhřívaným dřevem a proto může být kamado gril použit na pečení. Upeče cokoliv, co může být pečeno v tradiční peci.

Části grilu Kromě vnějšího keramického pláště je tu zde také keramická nebo nerezová miska uvnitř grilu určená na uhlí. Dále jsou zde posuvná dvířka ve spodní části grilu, která zabezpečuje proudění vzduchu k uhlí, stejně jako regulovatelný otvor v horní části víka (kopule), který zároveň slouží k úniku dýmu z grilu. Teplota se řídí správným nastavením těchto dvou otvorů. jeden nebo více roštů je možné umístit nad žhavé uhlí a tím získáte plochu pro grilování nebo pečení. A nakonec, většina kamado grilů má ve víku vyvrtaný otvor, který umožňuje vložení teploměru pro sledování teploty uvnitř grilu.

Tech. parametry

Šířka [?]mm1194
Výška [?]mm1283
Hloubka [?]mm767
Hmotnost [?]kg128
Průměrmm457

Fotogalerie

Dotaz na produkt:

Keramický gril Kamado Joe CLASSIC JOE III - optimální velikost pro rodinné grilování

Váš email: *
Vaše jméno:
Váš telefon:  [?]
Váš dotaz: *
 

  ODESLAT DOTAZ


Doporučujeme dokoupit



Podobné produkty

Nahrávám data ...


Produkty které jste již shlédli


Kdo jsme?


Firma HAGAS byla založena v roce 1991 jako fyzická osoba. V březnu 2000 došlo k transformaci firmy do společnosti s ručením omezeným pod obchodním jménem HAGAS servis s.r.o.

více informací

Kde nás najdete?


HAGAS servis s.r.o.
Beneše z Loun 132
CZ-440 01 Louny

IČ : 25413104
DIČ : CZ25413104

T : +420 415 652 069
F : +420 415 652 722
E : obchod@hagas.cz

více informací

Kontaktní informace:

HAGAS servis s.r.o.
Beneše z Loun 132
440 01  Louny

Tel. : +420 415 652 069
Fax : +420 415 652 722
obchod@hagas.cz
www.hagas.cz