Keramický gril Kamado Joe JUNIOR JOE - přenosný a flexibilní gril pro skvělé zážitky

DOPRAVA NOVINKA

Keramický gril Kamado Joe JUNIOR JOE - nejmenší z rodiny keramických grilů Kamado Joe. Vezměte svůj Kamado Joe Junior na pláž, do parku, na piknik a grilujte tam, kde jste předtím nikdy nemohli. Je přenosný,... více informací

Výrobce KAMADO JOE
KategorieGrily Kamado Joe
Dostupnost Na dotaz [?]
Záruka: 24 měsíců
Cena dopravy: [?]
DOPRAVA ZDARMA po celé ČR
Naše cena:včetně PHE a DPH 16790 CZK 16 790 Kč 13 876 Kč bez DPH


Příplatková výbava:zobrazit
780 Kč
1 690 Kč

Keramický gril Kamado Joe JUNIOR JOE - přenosný a flexibilní gril pro skvělé zážitky

Keramický gril Kamado Joe JUNIOR JOE - nejmenší z rodiny keramických grilů Kamado Joe. Vezměte svůj Kamado Joe Junior na pláž, do parku, na piknik a grilujte tam, kde jste předtím nikdy nemohli. Je přenosný, kompaktní a velmi šikovný. Může se pochlubit s grilovací plochou o průměru 34 cm. Jednoduché a rychlé zapálení vám umožní zábavu kdekoliv a kdykoliv.

Hlavní přednosti

  • malé rozměry
  • velký grilovací rošt a varná plocha
  • přenosný
  • nosič s madly v dodávce grilu
  • jednoduchá obsluha
  • kvalita
  • multifunkčnost
  • vzhled.

Přenosný a flexibilní

Při hře na jezeře nebo tam, kam vás život zavede. Junior Joe se všemi vlastnostmi větších modelů schová všechny malé keramické konkurenty. Vlastní podstavec, který je součástí grilu, nabízí vestavěné rukojeti pro snadné přenášení.

Malé rozměry, avšak silná chuť

Různé přenosné grily slibují mobilitu, ale žádný mobilita vám nezaručí dokonalou chuť po kouři jako skutečné Kamado Joe. Junior Joe vám dodá oboje a vy si můžete vychutnávat dobré jídlo v kruhu svých blízkých.

Keramický gril Kamado Joe během provozu téměř nekouří - lze jej tak bez problémů používat i v běžné kuchyni, popřípadě všude tam, kde je provoz grilů nežádoucí, a to z důvodu produkování dýmu a kouře během grilování.

Základní vybavení keramického grilu Junior Joe

  • gril v červené barvě
  • podstavec
  • nerezový rošt
  • keramická deska na nepřímé pečení
  • škrabka na popel
  • kleště na vybírání roštu
  • teploměr.

Funkce pece Kamado Joe

  • gril - díky vysoké teplotě až 400 C, které lze v Kamado Joe dosáhnout, naprosto skvěle a kvalitně ugrilujete cokoliv - steaky, hamburgery, ryby, žebírka aj.;
  • trouba a pec - v Kamado Joe upečete pizzu,chléb, koláče, dorty nebo sušenky jako profesionál. Takto upečené pokrmy mají zcela ojedinělou vůni a chuť než po upečení v klasické kuchyňské troubě;
  • udírna - Kamado Joe umožňuje uzení jakéhokoliv pokrmu. Teplotu lze přesně kontrolovat již od 90 C a na mírném ohni lze takto připravovat šunku, krůtu, jehněčí, kuřecí nebo žebírka po dobu šestnácti až osmnácti hodin.

Parametry

  • průměr grilovacího roštu: 34,2 cm
  • rozměry: 50,1 x 52,7 cm
  • výška: 68,5 cm
  • hmotnost: 31 kg.

Doporučené příslušenství

  • dřevěné uhlí 9,07 kg Kamado Joe
  • elektrický podpalovač LOOFTLIGHTER
  • kevlarové grilovací rukavice.
Možnosti přípravy pokrmů na grilu KAMADOJOE rozšíří pestrá nabídka grilovacího příslušenství. S jeho výběrem vám rádi pomůžeme.

Historie a původ slova KAMADO

Hliněné nádoby používají lidé na přípravu pokrmů už po tisíce let. Hliněné hrnce na vaření byli nalezeny ve všech částech světa a ty z nejstarších, jejichž stáří archeologové odhadli na více jak 3000 let, byli nalezeny v Číně. předpokládá se, že právě tyto kruhové hliněné nádoby na vaření jsou předchůdci moderního KAMADA, i když byla hlína nakonec nahrazena keramickým materiálem.
Po celém světě se tato základní nádoba na vaření vyvinula různými způsoby, např. TANDOOR v Indii, nebo Mushikamado v Japonsku, které používají rodiny pro napařování rýže, hlavně na slavnostních událostech. Inovace v této době zahrnuje tlumící regulátora tahové dvířka pro lepší kontrolu tepla, a také se zjistilo, že je lepší používat uhlí než dřevo. Mushikamado se poprvé dostalo do pozornosti Američanů až po 2 světové válce.

Jméno "Kamado" je ve skutečnosti japonské slovo po sporák nebo desku. Kanji znak pro "Kamado" je 竈. V hiragana se "Kamado" píše か ま ど. V katakane se to zase píše カ マ ド.  v našem jazyku se to píše a překládá jako KAMADO. Doslova to znamená "místo pro kotel". Slovo se stalo rodným termínem pro tento styl keramických grilů.

Něco o Kamado Joe

Technologie Moderní grily ve stylu Kamado se vyrábí ze směsi různých materiálů včetně vysoko odolné protipožární keramiky, žáruvzdorných materiálů, tradiční terakoty, směsi portlandského cementu a rozdrcených lávových kamenů. Vnější povrchy jsou nyní také odlišné, používají se vysoce lesklé keramické glazury, barvy, texturované povrchy podobné štukům a keramickým dlaždicím. Použitím moderních keramických a žáruvzdorných materiálů zabezpečuje, že zařízení málokdy praskne, což byl běžný problém v původním japonském designu.

Palivo V kamado grilech se používá dřevěné uhlí, i když bylo několik pokusů o vytápění plynem nebo elektřinou. Jedna z výhod keramické konstrukce je, že neexistuje žádná kontaminace aroma, nebo chuti jídla a ze stejného důvodu je dřevěné uhlí preferovanou volbou pro moderní kamado vaření. Nejenže dřevěné uhlí vytváří málo popela, protože se téměř celé spotřebuje při hoření, ale navíc je o hodně zdravější a neobsahuje různé přísady jako alternativní uhelné brikety, které můžou svými přísadami ovlivnit chuť potravin. Kusové dřevěné uhlí se též může vyrábět ekologicky, trvale udržitelným způsobem, za použití techniky prořezávání, což je způsob řezání stromů a keřů podporující stimulaci jejich růstu.

Použití Výrobci těchto keramických grilů tvrdí že jsou velmi univerzální. nejenže mohou být použity na grilování a uzení, ale můžete s jejich pomocí připravit pizzu na pizza kameni, který se jednoduše vloží do grilu a též na něm můžete upéci chleba nebo koláč. To je díky vynikajícímu zachování tepelných vlastností keramického pláště, který může udržet teploty ve vnitřku grilu až do 398°C. I díky přesnému řízení průtoku vzduchu(a tím i teploty) který je zabezpečen ventilačním systémem. Kamado grily jsou podobné pecím, vyhřívaným dřevem a proto může být kamado gril použit na pečení. Upeče cokoliv, co může být pečeno v tradiční peci.

Části grilu Kromě vnějšího keramického pláště je tu zde také keramická nebo nerezová miska uvnitř grilu určená na uhlí. Dále jsou zde posuvná dvířka ve spodní části grilu, která zabezpečuje proudění vzduchu k uhlí, stejně jako regulovatelný otvor v horní části víka (kopule), který zároveň slouží k úniku dýmu z grilu. Teplota se řídí správným nastavením těchto dvou otvorů. jeden nebo více roštů je možné umístit nad žhavé uhlí a tím získáte plochu pro grilování nebo pečení. A nakonec, většina kamado grilů má ve víku vyvrtaný otvor, který umožňuje vložení teploměru pro sledování teploty uvnitř grilu.

Tech. parametry

Šířka [?]mm527
Výška [?]mm685
Hloubka [?]mm501
Hmotnost [?]kg31

Fotogalerie

Dotaz na produkt:

Keramický gril Kamado Joe JUNIOR JOE - přenosný a flexibilní gril pro skvělé zážitky

Váš email: *
Vaše jméno:
Váš telefon:  [?]
Váš dotaz: *
 

  ODESLAT DOTAZ


Doporučujeme dokoupit



Podobné produkty

Nahrávám data ...


Produkty které jste již shlédli


Kdo jsme?


Firma HAGAS byla založena v roce 1991 jako fyzická osoba. V březnu 2000 došlo k transformaci firmy do společnosti s ručením omezeným pod obchodním jménem HAGAS servis s.r.o.

více informací

Kde nás najdete?


HAGAS servis s.r.o.
Beneše z Loun 132
CZ-440 01 Louny

IČ : 25413104
DIČ : CZ25413104

T : +420 415 652 069
F : +420 415 652 722
E : obchod@hagas.cz

více informací

Kontaktní informace:

HAGAS servis s.r.o.
Beneše z Loun 132
440 01  Louny

Tel. : +420 415 652 069
Fax : +420 415 652 722
obchod@hagas.cz
www.hagas.cz