Set DVD Grilování krok za krokem
Pro všechny milovníky grilování přicházíme s novinkou, která vám určitě udělá radost a zpříjemní vaše zahradní party. Set 3 DVD s bezmála 6 hodinami receptů pouze o grilování .
Máte rádi grilování? Chcete se o něm dozvedět něco víc? Naučit se tradiční i méně tradiční pokrmy na grilu. Na novém titulu Pražského kulinářského institutu "Grilovaní krok za krokem" rozhodně najdete spoustu neotřelé inspirace pro vaše zahradní slavnosti. Na třech DVD najdete 4 a půl hodiny videa s recepty zameřenými pouze na grilování. 7 předních českých kuchařů vám ukáže jak na to. Jiří Štift, Dalibor Navrátil, Riccardo Lucque, Radek Šubrt, Pavel Roubíček, Jaroslav Zahálka, Václav Frič . Součástí balení jsou i tistěné brožury se všemi recepty.
VIDEO
Seznam receptů na jednotlivých dílech:
Grilování krok za krokem - 1.díl
Grilované závitky z lilku (Pavel Roubíček)
Středomořská grilovaná zelenina (Dalibor Navrátil)
Vepřová BBQ žebra se slátem Coleslaw (Václav Frič)
Roláda z vepřové krkovice na grilu (Václav Frič)
Kuře na pivní plechovce (Václav Frič)
Na grilu uzený losos a Caesar salát (Jiří Štift)
Tataki z tuňáka (Jiří Štift)
Rybí špíz s grilovanou zeleninou (Radek Šubrt)
Grilovaná papája s mořskými plody (Dalibor Navrátil)
Grilovaný ananas s gin-tonic pěnou (Václav Frič)
Grilování krok za krokem - 2.díl
Grilovaný lilek se sýrem Pecorino (Riccardo Lucque)
Nadívané žampiony modrým sýrem na grilu (Dalibor Navrátil)
Burger s hovězím pupkem (Václav Frič)
Jehněčí kotlety s čočkovým salátem (Jiří Štift)
Kuře alla diavola (Riccardo Lucque)
Thajský salát z vepřové panenky a liči (Václav Frič)
Kachní prsa s rajčatovým čatní (Jaroslav Zahálka)
Grilovaný mořský jazyk (Pavel Roubíček)
Pstruh na grilu (Radek Šubrt)
Plněné kalamáry na grilu (Dalibor Navrátil)
Bublanina na grilu (Václav Frič)
Grilování krok za krokem - 3.dil
Bruschetta s grilovanými paprikami a kozím sýrem (Riccardo Lucque)
Grilovaná pizza Margherita (Pavel Roubíček)
Mexické quesadillas s avokádovým guacamole (Jaroslav Zahálka)
Hovězí steak s kostí na grilu (Jaroslav Zahálka)
Staročeská krkovice s hořčicí a majoránkou (Václav Frič)
Pečené kuře v alobalu (Václav Frič)
Rybí papilota (Radek Šubrt)
Grilovaný tuňák s aromatickou krustou (Riccardo Lucque)
Grilované krevety ve voňavé strouhance (Riccardo Lucque)
Grilovaný banán se slaninou (Dalibor Navrátil)