Živáňka

Pondělí 20. duben 2009,  Autor: ,

INGREDIENCE:

  • slanina
  • krkovička
  • brambory
  • cibule
  • sůl, pepř, mletá paprika
Alobal vymažete slaninou, pokladete plátky nahrubo nakrájených brambor, osolíte,opepříte, posypete paprikou, na ně položíte naklepaný plátek krkovičky,plátky slaniny,kolečka cibule a nahoru opět plátky brambor.

Alobal dobře zabalíte, utěsníte a opatrně, aby se neproděravěl, uložíte do hromady žhavého popela asi na 3/4 hodiny.
Během pečení připravte zeleninový salát, který je spolu s chlebem nejlepší přílohou.

DOBROU CHUŤ


Produkty které jste již shlédli


Kdo jsme?


Firma HAGAS byla založena v roce 1991 jako fyzická osoba. V březnu 2000 došlo k transformaci firmy do společnosti s ručením omezeným pod obchodním jménem HAGAS servis s.r.o.

více informací

Kde nás najdete?


HAGAS servis s.r.o.
Beneše z Loun 132
CZ-440 01 Louny

IČ : 25413104
DIČ : CZ25413104

T : +420 415 652 069
F : +420 415 652 722
E : obchod@hagas.cz

více informací


Kontaktní informace:

HAGAS servis s.r.o.
Beneše z Loun 132
440 01  Louny

Tel. : +420 415 652 069
Fax : +420 415 652 722
obchod@hagas.cz
www.hagas.cz