Tipy na praktické vánoční dárky na rok 2017

Pátek 10. listopad 2017,  Autor: ,

Blíží se konec roku, čas Vánoc a my pro Vás máme tipy na praktické vánoční dárky

Chtě něchtě se blíží konec roku 2017, který je spojen s mnoha zvyky, mezi které se řadí pořizování dárků pro nejbližší. Pořiďte praktické dárky z našeho e-shopu s předstihem. Přinášíme několik tipů na Vánoční dárky, které se v minulosti osvědčily. Potěšíte s nimi zejména tatínka, manžela a dědečka, prostě chlapy v chalupě.

Dárky jsme rozdělili podle oblasti použití - dárky ke krbům a krbovým kamnům, dárky ke grilu a do kuchyně a nakonec dárky pro teplé večery na terase.

Samostatnou kapitolou mezi našimi tipy na dárky je unikátní LED lampa JOI na čajovou svíčku.

 


Dárky ke krbům a krbovým kamnům

Obsluhu krbových kamen a krbu usnadní krbové nářadíkoše na dřevo. V nabídce našeho e-shopu naleznete kvalitní a pěkné krbové náčiní z uměleckého kovářství Ignisferra.

Velmi žádaným, praktickým a dekorativním dárkem jsou samočinné ventilátory Ecofan

Krbový ventilátor na kamna

ventilátor ECOFAN 810

Krbový ventilátor na kamna

ventilátor ECOFAN 806

Krbový ventilátor na kamna

ventilátor ECOFAN 812

http://www.e-teplo.cz/__images/upload/products/150/ecofan_black-and-gold.jpg Ventilátor ECOFAN 806

Ventilátor ECOFAN 812

Ventilátory Ecofan nevyžadují elektřinu, fungují zcela samočinně na základě rozdílu teplot mezi spodní a horní částí ventilátoru. Podmínkou účinného fungování ventilátoru Ecofan je dosažení požadované teploty povrchu kamen, na která bude ventilátor Ecofan osazen.

Originální sada podpalovačů Vanellus

Praktickým dárkem, kterým potěšíte každého majitele krbových kamen a krbu, je sada podpalovačů Vanellus ve stylové dřevěné bedýnce se 100 ks podpalovačů. Dekorativní dřevěná bedna zkrášlí okolí kamen či krbu.

Teploměr spalin

Levným, ale účinným dárkem je náš nejžádanější produkt - teploměr spalin, který jednoduše a přehledně ukáže, topíme-li správně. Teploměr spalin je každodenním pomocníkem během topné sezóny.

 


Dárky ke grilu a do kuchyně

Grilování se během posledních let stalo velmi oblíbenou činností. S grilováním souvisí pořizování nejen grilů samotných, ale zejména grilovacího příslušenství. Grilovací příslušenství je univerzálním a vděčným dárkem, neboť není omezeno pouze na použití během grilování, ale i v průběhu celého roku v běžné kuchyni.

Vděčným praktickým dárkem je tradičně grilovací náčiní, marinovací stříkačka, grilovací rukavice, grilovací zástěra, grilovací misky, pizza kámen, set pizza kamenu s kolečkem, startér (podpalovač) grilovacího uhlí, udící lupínky, sada udících lupínků, stojan na kuře s miskou, rožnící pekáč, grilovací brikety, podpalovač, stojan na kuře, Gourmet BBQ System Wok pánev, Gourmet BBQ System pánev, Gourmet BBQ System stojan na drůbež, digitální teploměr, mašlovačka, lis na hamburgery, Wok náčiní ... 

Oblíbeným dárkem je grilovací kuchařka Velká kniha grilování s Weberem.

Velmi oblíbeným vánočním dárkem jsou přenosné grily a plynové vařiče. Naprostým bestsellerem posledních let je kanadský přenosný gril Napoleon TRAVEL TQ285. A nakonec - uhlí nemusí nosit jen čerti. Radost každému majiteli kotlového grilu na dřevěné uhlí uděláte dárkem v podobě kvalitních briket Weber (8 kg).

Kompletní nabdku grilovacího příslušenství a grilů, které máme skladem, můžete prohlédnout v kategorii  GRILOVACÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ.

Švýcarská kvalita - kultovní nože a hodinky VICTORINOX

Každý správný chlap má u sebe pořádný nůž. Proč by jím nemohl být prvotřídní švýcarský nůž Victorinox RESCUE TOOL určený pro záchranářské a bezpečnostní složky. Kdo to myslí s vařením a přípravou pokrmů nejen na grilu, ale i ve standardní kuchyni po celý rok a zakládá si na kvalitních nožích, pak by měl pozornost zaměřit na blok kovaných nožů VICTORINOX se kterým získá profi kuchyňské vybavení.

 


Dárky pro teplé večery na terase - plynová topidla a infračervené zářiče

Posezení na terase, balkónu či zahradě nemusí být limitováno venkovní teplotou. Pokud je chladněji, pobyt v exteriéru vám zpříjemní plynové zářiče nebo elektrické infarčervené zářiče. Plynové zářiče Enders nabízejí kvalitu, výkon, atraktivní vzhled, to vše za příznivé ceny.

Standardní topidla v nerezi ELEGANCE a EVENT jsou doplněna nižšími plynovými POLOInfračervené elektrické zářiče neohřívají vzduch, pouze osoby a předměty v dosahu záření. Nabízíme infrazářiče Veito a AGIDA.

 


Lampa na čajovou svíčku - LED lampa JOI

  • Unikátní, funkční a designově krásná LED lampa JOI převádí teplo čajové svíčky na světlo.
  • Lampa je osazena LED diodami, které osvítí stůl a dokreslí atmosféru večerního posezení.
  • Lampa je z velice kvalitních materiálů, které jsou dokonale zpracovány.



Související produkty k článku:






Produkty které jste již shlédli


Kdo jsme?


Firma HAGAS byla založena v roce 1991 jako fyzická osoba. V březnu 2000 došlo k transformaci firmy do společnosti s ručením omezeným pod obchodním jménem HAGAS servis s.r.o.

více informací

Kde nás najdete?


HAGAS servis s.r.o.
Beneše z Loun 132
CZ-440 01 Louny

IČ : 25413104
DIČ : CZ25413104

T : +420 415 652 069
F : +420 415 652 722
E : obchod@hagas.cz

více informací


Kontaktní informace:

HAGAS servis s.r.o.
Beneše z Loun 132
440 01  Louny

Tel. : +420 415 652 069
Fax : +420 415 652 722
obchod@hagas.cz
www.hagas.cz

Platební brána Comgate