Udící prkénka z cedrového dřeva WEBER - 2 kusy

SKLADEM

Udící prkénka z cedrového dřeva WEBER - udící prkénka z cedrového dřeva vhodná zejména pro drůbež, ryby a mořské plody. Grilované pokrmy se položí na udící prkénka. Během grilování... více informací

Výrobce WEBER
EAN4043525500194
KategorieUzení s Weberem
Dostupnost SKLADEM
Záruka: 24 měsíců
Cena dopravy: [?]
Naše cena:včetně PHE a DPH 649 CZK 649 Kč 536 Kč bez DPH

Udící prkénka z cedrového dřeva WEBER - 2 kusy

Udící prkénka z cedrového dřeva WEBER - udící prkénka z cedrového dřeva vhodná zejména pro drůbež, ryby a mořské plody. Grilované pokrmy se položí na udící prkénka. Během grilování (uzení) přijmou nezaměnitelnou aromatickou chuť a vůni cedrového dřeva. Balení udících prkének obsahuje 2 kusy, rozměr prkének je 400 x 195 x 11 mm.

Náš tip (recept) - losos na cedrovém prkénku s omáčkou tarator a zeleninovým salátem. Přímá grilovací teplota při 180°C. Doba přípravy 25 minut. Doba grilování 40 minut.

Ingredience (pro 4 osoby)

  • 1 plát lososa s kůží (800 g)
  • sůl
  • pepř
  • 1 lžíce olivového oleje
  • nastrouhaná kůra z poloviny citronu

Na omáčku

  • 4 krajíce bílého toastového chleba bez kůrky
  • 60 g mírně orestovaných ořechů
  • 2 stroužky česneku
  • menší hrst čerstvé petržele
  • 3 lžíce čerstvé citronové šťávy
  • 125 ml olivového oleje
  • sůl
  • pepř.

Na salát

  • 150 g cherry rajčat (nakrájené na půlky)
  • svazek rukoly nebo hlávkového salátu
  • 1 červená cibule (nakrájená na půl kolečka)
  • bílý balzamikový ocet
  • olivový olej.

Postup

  • Ořechy najemno posekáme s česnekem ve stolním mixéru. Přidáme chléb, citronovou šťávu a zpracujeme do hladké hmoty. Za běhu mixéru pomalu přidáváme olej, petržel, sůl, pepř a směs promixujeme. Dle potřeby dochutíme solí, pepřem a citronovou šťávou.
  • Smícháme rajčata, cibuli a rukolu. Dochutíme pepřem, balzamikovým octem a olivovým olejem.
  • Cedrové prkénko umístíme na přímou zónu grilu a zavřeme poklop. Počkáme, dokud prkénko nezačne kouřit a praskat. Nařízneme jednotlivé porce lososa až ke kůži a zlehka pokapeme olivovým olejem a okořeníme solí a pepřem. Přemístíme prkénko na nepřímou zónu grilu a položíme na něj lososa kůží dolů. Zavřeme poklop a grilujeme, dokud povrch lososa mírně nezhnědne a maso nedosáhne požadovaného stupně propečení. Doba přípravy závisí na tloušťce filetu, cca 15-20 minut na medium rare (zpola propečený). Lososa sejmeme z grilu a podáváme teplého s omáčkou a salátem.
Udící prkénka z cedrového dřeva Weber velká jsou vhodná pro kotlové, elektrické a plynové grily nejen od Weberu

Mohlo by Vás zajímat:

Tech. parametry

Šířka [?]mm400
Výška [?]mm11
Hloubka [?]mm195

Dotaz na produkt:

Udící prkénka z cedrového dřeva WEBER - 2 kusy

Váš email: *
Vaše jméno:
Váš telefon:  [?]
Váš dotaz: *
 

  ODESLAT DOTAZ


Produkty které jste již shlédli


Kdo jsme?


Firma HAGAS byla založena v roce 1991 jako fyzická osoba. V březnu 2000 došlo k transformaci firmy do společnosti s ručením omezeným pod obchodním jménem HAGAS servis s.r.o.

více informací

Kde nás najdete?


HAGAS servis s.r.o.
Beneše z Loun 132
CZ-440 01 Louny

IČ : 25413104
DIČ : CZ25413104

T : +420 415 652 069
F : +420 415 652 722
E : obchod@hagas.cz

více informací

Kontaktní informace:

HAGAS servis s.r.o.
Beneše z Loun 132
440 01  Louny

Tel. : +420 415 652 069
Fax : +420 415 652 722
obchod@hagas.cz
www.hagas.cz