Opravdu dobré grily GrandHall - jsme připraveni na sezónu 2020

Pátek 13. březen 2020,  Autor: ,

Opravdu dobré grily GrandHall - jsme připraveni na sezónu 2020

Zima ztrácí na síle a chladné dny občas vystřídá slunce a teplo. S tím souvisí i venkovní aktivity. Outdoor. Pobyt pod širým nebem. Vedle cestování a sportování své místo najde i grilování, které se rok od roku stává oblíbenější aktivitou na dvoře, terase nebo zahradě. Grilování je možné doma nebo na dovolené, v kempu či na balkóně. Zkrátka všude tam, kde se právě nacházíme. O zvyšující se popularitě grilování vypovídá rozmach obchodu s grily a grilovacím příslušenstvím, stále rostoucí počet výrobců a značek grilů dovážených na náš trh. S tím korespondují televizní pořady věnující se problematice grilování. Zvyšuje se počet venkovních street food festivalů, kde grilování hraje mnohdy prim. Zmiňme třeba tradiční burger fest v Praze. Oblíbené jsou grilovací akademie nebo kursy grilování, kde se zájemci dozví vše, co s grilováním souvisí. 

Trh plný grilů

Na českém trhu je tolik značek grilů, že se v tom člověk doslova ztrácí. Široké cenové rozpětí, nespočet modelů, velikostí, barev, výbavy. Každý výrobce a dovozce si hájí své, avšak nabídka relativně stejně kvalitních grilů již tak široká není. Léta prodeje grilů a prčlivý marketing s nimi spojený dostali do podvědomí lidí značky grilů Campingaz, Cadac, Weber, Big Green Egg nebo Outdoorchef. Nedávno se na trhu objevily špičkové kanadské grily Napoleon a BroilKing, americké keramické grily Kamado Joe a mnoho dalších. A věřte, že za hranicemi čeká ještě celá řada velmi kvalitních výrobců, o kterých mají ponětí jen znalci v oboru grilování.

Náš tip - kvalitní grily GrandHall

Z celé nabídky grilů vám vřele doporučujeme australské grily GrandHall. Tyto grily, pocházející z kolébky bbq, mají vše, co mají pořádné grily mít. Pěkný design, kvalitu, bohatou výbavu a navíc slušnou cenu. Grily GrandHall se na českém trhu objevily již před více jak 15 lety. za tu dobu si vydobyly své jméno a místo na tuzemském trhu. V sortimentu grilů GrandHall nalezenete plynové grily GrandHall, vestavné plynové grily, gril na dřevěné uhlí a elektrický gril. Nabídka je široká, vybrat by si měl každý. A pokud náhodou ne, pak hoďte oko na prvotřídní plynové grily CROSSRAY+ s unikátními infračervenými hořáky pro zdravé grilování. 



Související produkty k článku:






Produkty které jste již shlédli


Kdo jsme?


Firma HAGAS byla založena v roce 1991 jako fyzická osoba. V březnu 2000 došlo k transformaci firmy do společnosti s ručením omezeným pod obchodním jménem HAGAS servis s.r.o.

více informací

Kde nás najdete?


HAGAS servis s.r.o.
Beneše z Loun 132
CZ-440 01 Louny

IČ : 25413104
DIČ : CZ25413104

T : +420 415 652 069
F : +420 415 652 722
E : obchod@hagas.cz

více informací


Kontaktní informace:

HAGAS servis s.r.o.
Beneše z Loun 132
440 01  Louny

Tel. : +420 415 652 069
Fax : +420 415 652 722
obchod@hagas.cz
www.hagas.cz

Platební brána Comgate